Carl I. Hagen kjørte ned kjærestepar nyttårsaften

PÅ LANDSMØTE: Carl I. Hagen og kona Eli forlater Gardermoen etter avslutningen av Frps landsmøte i 2006. Foto: Scanpix
PÅ LANDSMØTE: Carl I. Hagen og kona Eli forlater Gardermoen etter avslutningen av Frps landsmøte i 2006. Foto: Scanpix

Carl Ivar Hagen er fratatt førerkortet etter at han nyttårsaften kjørte ned et kjærestepar i et gangfelt på Frogner i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Frp-lederen var sammen med kona Eli Hagen på vei til nyttårsfest. Samtidig skulle kjæresteparet Bettina Håberg Badendyck (24) og David Wagemann (30) krysse gata i et gangfelt i krysset mellom Halvdan Svartes gate og Nobels gate. Kjæresteparet hadde nettopp feiret nyttårsaften med å spise middag og banankake og skulle gå en tur til Frognerparken.

– Jeg husker at jeg gikk ut i gangfeltet. Plutselig fløy jeg i luften og landet på bakken, sier Wagemann til VG.

Han sier at Eli og Carl I. Hagen kom ut av bilen. Flere forbipasserende skal ha sett påkjørselen. Kjæresteparet ble sendt til sykehus med ambulanse.

Hagen er svært lei seg og ønsker paret god bedring. Han avventer nå politiets etterforskning. Han hadde ikke promille, men politiet tok rutinemessig beslag i førerkortet hans. Hagen ønsker ikke å la seg intervjue av VG, men har svart skriftlig på avisens spørsmål.

Les også: Carl. I Hagen legger bånd på seg selv

– Jeg beklager meget sterkt uhellet og som sjåfør opplevde jeg marerittet, nemlig et fotgjengerpar rett foran bilen uten mulighet til å stoppe. Om det var lysforhold eller mørke klær uten refleks om kvelden vites ikke, men paret var ikke synlig for meg før de var rett foran bilen, uttaler Hagen.

Badendyck er uføretrygdet og hun håper at Hagen spanderer nye bukser på henne.

– På grunn av smertene i beinet klippet ambulansefolkene opp beinet på buksen min. Det var de aller nyeste buksene jeg har. Kanskje Hagen bør kjøpe nye til meg, sier hun.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært