Fikk bank - stjal ambulanse

Ambulansen Hubert Lee Credit «lånte» for en tur til sykehuset, var på et annet oppdrag da den ble stjålet. (Skjermdump Huffpost Crime)
Ambulansen Hubert Lee Credit «lånte» for en tur til sykehuset, var på et annet oppdrag da den ble stjålet. (Skjermdump Huffpost Crime)

Amerikanske Hubert Lee Credit forsøkte å ta saken i egne hender etter å ha blitt banket opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Tampa Bay Times har 39-åringen forklart til det lokale politiet at tyveriet av ambulansen, som var ute på et annet oppdrag da den ble stjålet, var et resultat av en nødsituasjon.

Credit hevder han ble banket opp av fire personer, og at han ikke så noen annen utvei enn å stjele ambulansen han kom over, for å skaffe seg legehjelp.

Mens ambulansepersonalet var inne i huset hos en pasient, hørte de ambulansen starte opp utenfor. Da de kom ut, så de en mann kjøre avgårde med nødlysene blinkende, opplyser politiet til Tampa Bay Times.

Dessverre for Credit er ikke politiet helt enig i at dette var den beste løsningen, og ved hjelp av GPS sporet de raskt opp ambulansen.

Les også: Nabo fjernet ambulanse på oppdrag fra gata

Ved pågripelsen hadde Credit et dypt kutt i hodet, og politiet fraktet ham videre til Tampa General Hospital for behandling, skriver Huffington Post.

Dessverre for Credit fikk han også en dobbel siktelse for innbrudd og tyveri av bil med på kjøpet, og siste stopp i denne omgang blir dermed fengsel.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden