Jakter på ekstrem dyreverner

Daniel Andreas San Diego (33) er en av FBIs mest ettersøkte terrorister. Nå tror FBI han kan ha blitt observert i delstaten Massachusetts. Foto: FBI.
Daniel Andreas San Diego (33) er en av FBIs mest ettersøkte terrorister. Nå tror FBI han kan ha blitt observert i delstaten Massachusetts. Foto: FBI.

En av mennene på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene kan ha blitt observert i delstaten Massachusetts.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Daniel Andreas San Diego (33) er en mistenkt dyrevernekstremist. Han er ettersøkt i forbindelse med bombeangrep i 2003. Nå kan han ha blitt observert i Northampton i Massachusetts, og FBI ber om publikums hjelp, melder ABC News.

I august 2003 gikk to hjemmelagde bomber av med én times mellomrom ved bioteknologiselskapet Chiron Corportation i California. Ingen ble skadd i eksplosjonene, men FBI tror den andre bomben var ment å gå av idet redningspersonell kom til stedet.

Mindre enn en måned senere gikk det av en spikerbombe ved Shaklee Corporation, en produsent av kosttilskudd og miljøvennlige shampoer og salver. Også dette var i California. FBI tror San Diego rammet disse selskapene på grunn av deres tilknytning til Huntingdon Life Company, som gjennomfører laboratorietester på dyr.

Ifølge FBI-agent Richard Deslauriers jakter nå det føderale politiet på San Diego vest i Massachusetts på bakgrunn av et tips.

I 2009 fikk San Diego den tvilsomme æren å bli den første amerikanske terroristen på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene.

Les flere nyheter

Personvernpolicy