Oslo-politiet ber om tips etter funn av død mann

Om ettermiddagen fredag 16. september fikk politiet melding om at det var funnet en død mann i vannet utenfor overgangen mellom Aker Brygge og Tjuvholmen. Den døde ble bekreftet å være Abraham Jengo fra Oslo som var savnet siden fredag 9. september i år. Foto: politiet
Om ettermiddagen fredag 16. september fikk politiet melding om at det var funnet en død mann i vannet utenfor overgangen mellom Aker Brygge og Tjuvholmen. Den døde ble bekreftet å være Abraham Jengo fra Oslo som var savnet siden fredag 9. september i år. Foto: politiet

Politiet i Oslo ber om tips etter at en mann ble funnet død i vannet mellom Aker Brygge og Tjuvholmen 16. september.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Abraham Jengo fra Oslo hadde vært savnet i en uke da han ble funnet død i vannet utenfor overgangen mellom Aker Brygge og Tjuvholmen. Siste observasjon av mannen er i Vogts gate i retning Grünerløkka natt til fredag 9. september.

Politiet kan ikke si noe sikkert om dødsårsaken, men mener han kan ha druknet. Det er imidlertid omstendighetene rundt hvordan mannen havnet i vannet som politiet ønsker å få ytterligere belyst, opplyser politioverbetjent Grete Lien Metlid ved voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

Mannen hadde vært på Lincoln Pub i Vogts gate til stengetid klokka to natt til fredag 9. september. Siste spor av mannen er en korttransaksjon på Kafé Kaos i Thorvald Meyers gate 56 like før klokka 3 samme natt.

Politiet ser det som en mulighet at mannen kan ha havnet i Akerselva i området ved Cuba, og at han deretter er blitt ført med elva ut i havnebassenget. Han kan også ha tatt seg til Oslo sentrum, og kanskje til området i nærheten av hvor han ble funnet.

Mannen var 176 centimeter høy, hadde normal kroppsbygning og langt, kruset, mørkt hår. Han hadde på seg mørk dongeribukse, svarte Nike-sko, grønn fleecelignende genser eller jakke, og en grønnaktig t-skjorte med svarte loddrette striper på brystet. (©NTB)

Personvernpolicy