Savnet mann funnet død i egen båt

En sjarkskipper i 70-årene ble søndag kveld funnet død om bord i sin egen båt like ved Andenes på Andøya.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen ble meldt savnet søndag etter at familien ikke hadde hørt fra ham siden fredag. Det var en redningsmann fra et Sea King redningshelikopter som firte seg ned og fant mannen om bord etter at helikopteret hadde lokalisert sjarken som var fortøyd ved Andenes da den ble funnet.

Mannens familie meldte ham savnet ved 14-tida søndag. Mannen dro ut ved 4-tida fredag morgen fra Myre i Vesterålen.Ved operasjonssentralen i Midtre Hålogaland politidistrikt får NTB opplyst at fartøyet med mannen om bord ble slept inn til Myre søndag kveld. Politiet vet foreløpig ikke om mannen er død som følge av et illebefinnende eller om han har vært utsatt for en ulykke.

Personvernpolicy