Kaos og knuste tallerkener i Nordlys' spisesal

Slik ser det ut i restauranten på fjerde dekk etter brannen i forrige uke.

Bilder fra restauranten om bord på hurtigruteskipet Nordlys viser store mengder knust servise, men også perfekt dekkede frokostbord.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle som har vært ute i båt i hardt vær, vet at få ting står stille når båten legger seg over i sjøen. Det er også tydelig på bildene som er tatt etter brannen om bord på MS Nordlys.

Les også: Granskerne avventer tømming av MS Nordlys

Etter at skipet ble skadet da det la til kai, tok det inn vann og hadde på det verste en slagside på nesten 22 grader, og det var fare for at hun skulle gå rundt. Nå er Nordlys nesten på rett kjøl, og det har vært folk om bord for å inspisere skadene.

Les også: Hurtigruten-skip krasjet inn i lasterampe i Båtsfjord

I spisesalen ligger knust servise hulter til bulter ved matbuffeen, og stoler har veltet over hverandre. Men bare noen meter unna viser bildene også et frokostbord som er forlatt i all hast, fortsatt perfekt dekket med rundstykker og smørpakker på rett plass.

Mandag kunne biler, gods og passasjerenes bagasje tas i land, men det var ikke mulig å bruke hovedporten som er skadet og som lå vendt vekk fra kaia. Noen av de største bilene om bord blir dermed med når Nordlys slepes til Fiskerstrand Verft 22 kilometer fra Ålesund.

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden