Hells Angels-festen i Oslo kan bli stoppet

Hell Angels-medlemmer fra flere europeiske land er i Oslo for å feire Oslo-avdelingens 15-årsdag. Foto: Tore Meek / Scanpix
Hell Angels-medlemmer fra flere europeiske land er i Oslo for å feire Oslo-avdelingens 15-årsdag. Foto: Tore Meek / Scanpix

Den planlagte Hells Angels-festen i Oslo lørdag kan bli stoppet fordi motorsykkelklubben ikke har søkt om skjenkebevilling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hells Angels anslår at det kommer minst 500 gjester fra hele Europa til klubbhuset på Alnabru lørdag, for å feire Oslo-avdelingens 15-årsdag. .

Motorsykkelklubben har ikke søkt om skjenkebevilling og hevder at dette ikke trengs. Politiet er usikre.

– Vi må vurdere om dette er et arrangement som krever skjenkebevilling og om det er nødvendig å gripe inn, sier politioverbetjent Knut Lutro ved Oslopolitiets seksjon for organisert kriminalitet til Aftenposten.no.

Først når festen er i gang og det blir klart om alkohol selges eller deles ut, kan politiet ta endelig stilling til om Hells Angels holder seg innenfor loven.

Konsekvensene av å stanse arrangementet vil også kunne bli store. Da vil festdeltakerne bli sendt på byen, der det vil bli langt vanskeligere for politiet å holde øye med dem.

Les flere nyheter her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden