Dør til dør-aksjon etter Hitler-bart

Det var ikke så artig å se et bilde av seg selv med Hitler-bart mente den konservative politikeren Mike Beech og kontaktet politiet (Foto: Scanpix).
Det var ikke så artig å se et bilde av seg selv med Hitler-bart mente den konservative politikeren Mike Beech og kontaktet politiet (Foto: Scanpix).

Politiet i den britiske landsbyen Pitcombe gikk til storaksjon da noen tegnet Hitler-bart på bildet av en lokalpolitiker.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da noen tegnet Hitler-bart på en plakat av den konservative politikeren Mike Beech, startet politiet i den lille landsbyen Pitcombe i England etterforskning, melder The Telegraph.

Dør til dør aksjon

Etter at politikeren så hva noen hadde gjort med bildet av ham gikk han til politiet med saken.

De mente at bartetegningen kunne karakteriseres som skadefull trakkasering av politikeren. For å få has på Hitler-bart-tegneren ble en dør til dør-aksjon satt i gang i området.

- Må få seg tykkere hud

Alle de tjue husene i landsbyen fikk besøk av politiet. Det fikk landsbyboerne til å reagere på det de mente var unødig ressursbruk og sløsing med skattepengene deres.

- Alle jeg har snakket med synes at dette er totalt overdrevet. Til og med konstabelen som besøkte meg fortalte at han har bedre ting å bruke tiden til, sier David Issitt, en 58 år gammel snekker i Pitcombe.

- Politiet kom til og med å banket på folks dører om kvelden. Ville de ha reagert så kraftig hvis det skjedde et innbrudd i skuret mitt?, spør han.

- Herr Beech er involvert i politikk. Jeg foreslår at han får seg tykkere hud. Det var en simpel røverstrek. Han trenger å lære å le av seg selv, mener Issitt.

- Jeg ble litt fornærmet

Selv innrømmer Mike Beech at han kontaktet politiet fordi han var «litt fornærmet».

- Dette er noe jeg forsøker å glemme. Bildet ble satt opp på oppslagstavla og mine kolleger anbefalte meg å anmelde det, sier politikeren.

Pitcombe har rundt 40 innbyggere. Bare 13 saker har blitt anmeldt i landsbyen hittil i år.

Les flere nyheter fra ABC Nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært