Strålende fornøyd

Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk inn til en tredjeplass på dagens distanse under Tour de Ski i Obesrdorf. Foto: Thomas Andersen
Astrid Uhrenholdt Jacobsen gikk inn til en tredjeplass på dagens distanse under Tour de Ski i Obesrdorf. Foto: Thomas Andersen

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er godt fornøyd med tredjeplassen i Oberstdorf.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OBERSTDORF (ABC Nyheter): Det var en smilende og meget godt fornøyd Astrid Uhrenholdt Jacobsen som smilte fra øre til øre i målområdet i Oberstdorf. En tredjeplass gleder etter to år med motgang.

- Jeg er fortsatt ikke i toppform, men dette lover godt. Dagens tredjeplass er jeg veldig godt fornøyd med, sier verdensmesteren i sprint fra 2007, Astrid Uhrenholdt Jacobsen til ABC Nyheter.

Hun virket sterk i alle innledende heat og følte kroppen fungerte bedre enn på jaktstarten i går da hun fikk en sprekk på slutten.

- Målsettingen min er jo VM. Jeg har sagt at jeg skal komme i så god form at jeg kvalifiserer meg til VM etter jul, og så får vi håpe på at formen kommer for fullt under VM, sier Jacobsen.

Ungjenta Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik ble slått ut i semifinalen, men var veldig godt fornøyd med en semifinaleplass. Både Therese Johaug og Marthe Kristoffersen ble slått ut i kvartfinalen, men ingen av dem er utpregede sprintere.

Personvernpolicy