Moa scoret igjen

Fra venstre jubler Hanovers Christian Schulz, Didier Ya Konan, Mohammed Abdellaoue og  Karim Haggui etter scoring mot Werder Bremen. (Foto: Scanpix).
Fra venstre jubler Hanovers Christian Schulz, Didier Ya Konan, Mohammed Abdellaoue og Karim Haggui etter scoring mot Werder Bremen. (Foto: Scanpix).

Mohammed Abdellaoue noterte seg for sin tredje scoring i Hannover-drakta da de slo Werder Bremen 4-1 tirsdag. Samtidig beholdt Mainz 1.-plassen i Bundesliga med sin femte strake seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mohammed «Moa» Abdellaoue har fått skryt etter sin inntreden i tysk fotball, og tirsdag fikk han æren av å pynte på resultatet med sin 4-1-scoring på overtid i hjemmekampen mot Werder Bremen.

Moa fikk en stikker fra Sergio Pinto og satte ballen iskaldt i mål med venstrebeinet.

«Moa » har med det bare fire spillere foran seg på listen over scoringshungrige spillere i Bundesligaen. Både han og tidligere RBKer Didider Konan Ya står med tre «pinner» for Hannover så langt i sesongen.

Hannover tok ledelsen etter bare 11 minutter etter et selvmål av Clemens Fritz. Torsten Frings utlignet på straffe for gjestene etter 36 minutter, men etter hvilen var Hannover suverene. Didier Konan Ya, Christian Schulz og til slutt «Moa» tegnet seg på scoringslista i annen omgang.

Med det ligger Hannover på 3. plass i Bundesliga, fem poeng bak ledende Mainz. Overraskelseslaget hadde vunnet fire av fire mulige før tirsdagens kamper, og hjemme mot Köln slo de til på nytt. Midtbanespiller Lewis Holtby, som er innlånt fra Schalke, sto for begge målene i 2-0-seieren.

Mellom Mainz og Hannover ligger et annet overraskelses lag, nemlig Hoffenheim. Tirsdag fikk de besøk av storlaget Bayern München, og de fikk en drømmestart mot Louis van Gaals menn.

Kampen var ikke engang minuttet gammel da Vedad Ibisevic sendte hjemmelaget i ledelsen. Dessverre holdt det ikke helt inn for Mainz. Thomas Müller utlignet for Bayern etter 63 minutter, og Daniel van Buyten sørget på overtid for at München-laget kunne slippe jubelen løs. De ligger på 7. plass i Bundesliga før resten av kampene i den femte runden spilles.

Personvernpolicy