Britisk kickbokser jages etter drap i Thailand

En 28 år gammel britisk kickbokser skal ha tatt livet av en amerikansk yrkesmilitær i Thailand.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dashawn Longfellow reiste til Thailand for å studere muay thai-kickboksing etter å ha tjenestegjort i US Marine Corps i Afghanistan og Irak. Den tidligere soldaten, som har fått medaljen Purple heart ble brutalt stukket ned etter først å ha havnet i barbråk.

Den antatte gjerningsmannen er 28 år gamel Lee Aldhouse fra Storbritannia. Også han var i Phuket for å studere kickboksing, og man antar at de to gikk på samme skole.

Vitner har forklart at Longfellow satt i en bar og drakk sammen med sine thailandske kjæreste da Aldgate begynte å lage bråk. Den kraftige eks-soldaten skal enkelt ha overmannet briten og gjort ham til latter for de andre bargjestene på det som var stambaren.

Thailandsk politi har en teori om at Aldhouse fulgte etter amerikaneren da han gikk fra baren, og stakk ham i ryggen med en kniv, før han stakk av.

Politiet tror at briten fortsatt befinner seg i området, men tror ikke det vil bli lett å finne ham. Det er titusener av vestlige turister på øya, så de mener han har lett for å stikke seg unna.

Likevel tror de at det er gode sjanser for at briten vil dukke opp hvis han forsøker å forlate landet.

Det store miljøet med utlendinger som bor i Phuket skal ifølge Fox News leve i frykt mens briten er på rømmen. Han skal ha terrorisert barområdet, og stadig yppet til bråk.

Personvernpolicy