– Sirkler inn konkret person etter drapet i Bergen

Politiet skal ha rettet søkelyset mot en konkret person etter drapet på Trond Kristian Johannessen (35) i Bergen fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag fikk politiet svaret på obduksjonsrapporten. Den viste at Johannessen døde som følge av stort blodtap etter å ha blitt stukket med et stikkvåpen i halsregionen.

Trond Kristian Johannesen døde av stikkskadene han ble påført. (Foto: Politiet / SCANPIX)Trond Kristian Johannesen døde av stikkskadene han ble påført. (Foto: Politiet / SCANPIX)

Blødende oppsøkte Johannesen et busstopp ved Puddefjorden med alvorlige stikkskader fredag kveld. 35-åringen ble brakt til sykehus, men skadene var så alvorlige at livet ikke lot seg redde.

Ifølge TV 2 har de siste dagenes etterforskning begynt å bære frukter. Etter hva kanalen har fått opplyst har politiet sirklet inn en konkret person i miljøet rundt den avdøde. Politiet ønsker imidlertid ikke å bekrefte disse opplysningene.

– Vi har flere personer vi ønsker å snakke med. Vi har ikke siktet noen i saken. Vi vil se nærmere på flere, men jeg ønsker ikke å utdype dette på grunn av etterforskningen, sier politioverbetjent Rigmor Isehaug til kanalen.

Ifølge Bergens Tidendes nettutgave skal Johannessen den siste tiden ha fått flere fiender i sitt nærmiljø. En kamerat av den avdøde mener drapet må ha skjedd i kjølvannet av en krangel om narkotika. (©NTB)

Personvernpolicy