Mann funnet død i sjøen

En mann ble funnet død i sjøen i Olsvika (pil til høyre) mandag kveld, og natt til mandag døde en mann i 30-årene etter å ha havnet i sjøen ved Slinningsodden (pil til venstre).
En mann ble funnet død i sjøen i Olsvika (pil til høyre) mandag kveld, og natt til mandag døde en mann i 30-årene etter å ha havnet i sjøen ved Slinningsodden (pil til venstre).

En mann ble mandag kveld funnet død i sjøen i Olsvika i Ålesund.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken 19.41 fikk politiet melding om at det lå en død mann i vannet like ved land.

– Etter kort tid på stedet kunne det konstateres at mannen var død, sier operasjonsleder Audun Vartdal i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Mannen er brakt videre til sykehus hvor han vil bli obdusert, men så langt er det ikke noe som tyder på at det er skjedd noe kriminelt.

– Den omkomne er en voksen mann. Etter hva vi har grunn til å tro er det en utlending som er på jobb her i landet, sier Vartdal.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med mannens alder eller nasjonalitet.

Vitner har opplyst til politiet at de tidligere mandag var i kontakt med den nå avdøde mannen. Politiet tror derfor ikke at han har ligget lenge i vannet.

Natt til mandag døde en mann i 30-årene etter at han havnet i sjøen ved Slinningsodden i Ålesund.

Brannvesen med båt og dykkere ble satt inn, samt politipatruljer i letingen. Båten til mannen ble funnet et stykke ut på fjorden, mens mannen ble funnet nærmere land. Mannen ble erklært død rundt klokka 7.15.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus