Meny

Benítez: – Vi trenger fire-fem nye spillere

STALLEN PÅ PUSSES OPP: Manager Rafael Benítez mener Liverpool trenger fire-fem nye spillere. Her griner han på nesen under gårsdagens Europaliga-semi mot Quique Sánchez Flores og Atlético Madrid. Foto: Javier Soriano, AFP

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-manageren vil handle i sommer.

(ABC Nyheter): Diego Forlán sendte Liverpool ut av Europaligaen i ekstraomgangene i gårsdagens semifinaleretur. For fjerde år på rad ender klubben uten en tittel.

Det eneste som gjenstår å spille for denne sesongen, er et tynt håp om fjerdeplass i Premier League.

Etter at fiaskoen ble fullbyrdet i går, innrømmet manager Rafael Benítez at det må handles i sommer.

– Noen sier at vi trenger fire eller fem nye spillere. Jeg må mer eller mindre si meg enig i det. Det er hva vi må gjøre, sa han ifølge Sky Sports.

Penger tilgjengelig?

Før sesongen ble Liverpool fremstilt – både av Benítez og av en rekke eksperter – som en klar gullkandidat i Premier League. To runder før slutt ligger de 18 poeng bak Chelsea.

At det kreves en oppussing av stallen for å kjempe om de gjeveste titlene, er neppe noen uenig i.

Men har gjeldstyngede Liverpool pengene tilgjengelig?

– Jeg vet ikke. Det finner vi ut i sommer. Men navnene på dem vi ønsker, er klare, og vi må gjøre vårt beste, sier Benítez.

Uklar fremtid

Managerens egen fremtid er usikker. Han har kontrakt til 2014, men underveis i årets skuffende sesong har han gang på gang vært linket bort fra klubben. Hetest i spekulasjonsgryten: Juventus.

– Alt fokuset mitt ligger på den neste kampen, det er fremtiden for meg. Men ingen fra klubben har snakket med meg om min egen fremtid, sa Benítez før gårsdagens kamp.

Etterpå fikk han spørsmålet igjen.

– Fremtiden er Chelsea. Og så Hull, svarte 50-åringen.

Les også: Rafa: – Ingen har bedt meg om å bli

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus