Meny

Zola vil slå tilbake

Wset Ham-manager Gianfranco Zola fortviler under mandagens kamp mot Liverpool hvor laget hans til slutt tapte 3-0. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nedrykksstrid står ikke i stil til ambisjonene om E-cupspill. Gianfranco Zola håper West Ham-spillerne slår tilbake etter 0-3-tapet mot Liverpool.

«Hammers» viste verken glød eller særlig vilje mot Liverpool. Bare tre poeng skiller ned til Hull under streken. Nedrykk til mesterskapsserien vil være en gedigen nedtur for London-laget.

I helgen venter Wigan, et lag som fortsatt ikke er helt sikret ny kontrakt.

– Jeg har sagt til mine spillere at vi ikke har råd til flere kamper som den vi spilte mot Liverpool, sier Zola og håper på umiddelbar reaksjon.

– Vi gjorde kostbare feil og spilte ikke bra. Nå må vi slå tilbake umiddelbart. Vi vet alle hvor viktig den kampen er og vil være klare til den. Nå har vi hatt fire dager å forberede oss på og vil gjøre alt som står i våre makt til å vinne mot Wigan, sier den tidligere storspilleren.

Scott Parker er tilbake på midtbanen etter karantene og Carlton Cole bør også være klar. Toppscoreren ble byttet ut mot Liverpool, men det var i første rekke for å unngå skade i innspurten.

Hammers kan også glede seg over at den rutinerte portugisiske vingen Luis Boa Morte også endelig er skadefri. 32-åringen har vært ute med en kneskade siden i sommer, men er nå klar for å spille en rolle for klubben i nedrykksstriden.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus