22-åring funnet død i bekk

Vestfold politidistrikt har startet etterforskning av et mistenkelig dødsfall etter at en 22 år gammel mann fra Re ble funnet død i Nessbekken i Høyjord i Andebu mandag formiddag. De pårørende var på funnstedet sammen med politiet tirsdag.
Foto: Jarl Rehn-Erichsen / Scanpix
Vestfold politidistrikt har startet etterforskning av et mistenkelig dødsfall etter at en 22 år gammel mann fra Re ble funnet død i Nessbekken i Høyjord i Andebu mandag formiddag. De pårørende var på funnstedet sammen med politiet tirsdag. Foto: Jarl Rehn-Erichsen / Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fire personer er siktet etter det politiet i Vestfold mener er et mistenkelig dødsfall i Høyjord i Andebu mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

En 22 år gammel mann ble mandag formiddag funnet død i Nessbekken i Høyjord i Andebu. Politiet offentliggjorde dødsfallet først natt til tirsdag. De etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall, melder Aftenposten.no

Sloss på fest

– Avdøde var på fest i området lørdag og skal ha blitt innblandet i en slåsskamp. Vi avhørte en av de pågrepne i går, og fortsetter avhørene av ham og de øvrige i dag. Vi foretar også flere vitneavhør i saken samtidig som vi fortsetter både med taktiske og tekniske undersøkelser, opplyser politiadvokat Rina Stokke i Vestfold politidistrikt til NTB.

Den nå avdøde mannen ble bedt om å forlate festen, men nektet å gå frivillig. Tre personer i begynnelsen av 20-årene er arrestert og siktet for legemsfornærmelse under særdeles skjerpende omstendigheter. I tillegg er en fjerde mann siktet for å ha avgitt falsk forklaring. Han er allerede løslatt av politiet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

En av de siktede eier huset hvor det ble holdt fest lørdag. Bekken hvor 22-åringen ble funnet ligger 200 meter unna huset.

Skal obduseres

22-åringen er sendt til obduksjon, men det er foreløpig for tidlig å si noe om dødsårsaken. En foreløpig rapport er ventet i løpet av uken.

– Foreløpig er det ikke aktuelt å trekke inn Kripos i saken, vi etterforsker med de ressursene vi har, sier Stokke, som ikke ønsker å si mer av hensyn til etterforskningen. Onsdag vil politiet ta stilling til om de vil be om varetektsfengsling i saken.De siktede har så langt ikke bedt om advokathjelp. (©NTB)