Myhre-bytur er blitt advokatmat

Thomas Myhre møtte ikke opp på trening til avtalt tid etter en tur på byen. Her fra kamp mot Rosenborg. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX.
Thomas Myhre møtte ikke opp på trening til avtalt tid etter en tur på byen. Her fra kamp mot Rosenborg. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX.

Viking-ledelsen har hentet inn advokathjelp etter at keeperveteranen Thomas Myhre ikke møtte opp på trening til avtalt tid etter en tur på byen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Stavanger Aftenblad skjedde episoden under Vikings treningsleir i Marbella i midten av januar. Spillerne fikk lov til å ta seg en tur ut på byen fredag 22. januar, dagen før hjemreise. Kravet var at spillerne møtte til møte og trening før hjemreisen lørdag.

– Ikke avskjediget

Lokalavisen skriver at Myhre, som har 56 A-landskamper for Norge, først kom til det planlagte møtet lenge etter at det startet, og at han heller ikke gjennomførte treningen. Viking har hentet inn advokat Trond Selvikvåg.

– Denne saken har en side som er koblet opp mot et arbeidsforhold. Jeg bistår i undersøkelsen av hva som egentlig har skjedd, svarer Selvikvåg.

– Har Viking forsøkt å avskjedige Myhre med bakgrunn i episoden i Marbella?

– Han er ikke avskjediget. Vi undersøker hva som har skjedd, sier Selvikvåg.

Lang karriere

Thomas Myhre har en annen versjon av hva som skjedde og hva som er årsaken til uteblivelsen. Ifølge Stavanger Aftenblad har målvakten hentet inn advokat.

Myhre har ikke besvart henvendelsene fra lokalavisen. 37-åringen har en lang karriere bak seg i inn- og utland. Han har spilt for blant annet Moss, Everton, Besiktas, Sunderland og Fredrikstad. (©NTB)

Personvernpolicy