Derfor kjøper ikke Ferguson

BENEKTER PENGEMANGEL: - Jeg ser bare ingen ekte diamanter, sier Sir Alex Ferguson om Uniteds manglende aktivitet på overgangsmarkedet. Foto: AP
BENEKTER PENGEMANGEL: - Jeg ser bare ingen ekte diamanter, sier Sir Alex Ferguson om Uniteds manglende aktivitet på overgangsmarkedet. Foto: AP

Benekter pengemangel: – Jeg ser bare ingen diamanter, sier United-sjefen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Manchester United solgte Cristiano Ronaldo for 80 millioner pund (729 millioner kroner etter dagens kurs) i sommer, men brukte lite av pengene på nye spillerkjøp:

De eneste som ble hentet inn, var Antonio Valencia, fremtidsprosjektene Mame Biram Diouf og Gabriel Obertan, og Michael Owen som kom gratis.

Det har dannet grobunn for spekulasjoner om at pengene ikke er tilgjengelige for spillerkjøp.

Spekulasjoner som har akselerert etter varselet om at Sir Alex Ferguson ikke vil kjøpe spillere i januar.

– Vi har penger

Ifølge Sunday Times har Manchester United en gjeld på rundt 700 millioner pund, 6,38 milliarder kroner.

Men Ferguson hevder at han har midler til å kjøpe nye spillere. Han har bare ikke funnet den rette.

– Vi har penger. Det er ikke spørsmål om det.

– Jeg ser bare ingen spillere som kan gjøre en forskjell for oss, sett i forhold til pris og kvalitet, sier han ifølge Sky Sports.

Ser ingen diamanter

Manchester United har som vanlig vært linket til flere verdensstjerner i løpet av høsten, med Valencia-duoen David Villa og David Silva blant de heteste, men Ferguson, som tidligere har gjort flere store kjøp i januarvinduet, hevder han ikke ser noen som er verdt prisen.

– Jeg kan ikke se noen ekte diamanter. Iblant får du noen slike, sier skotten.

Klubben fikk én turnering mindre å bruke krefter på, om enn ufrivillig, etter sitt sensasjonelle FA-cuptap mot Leeds – men er fortsatt involvert i troféjakt på tre fronter: Ligaen, Champions League og ligacupen.

United gjester formsterke Birmingham i Premier League i morgen kveld. Birmingham har bekreftet at kampen spilles – fordi det er undervarme på St. Andrews – i motsetning til flere andre ligakamper denne helgen, som er utsatt på grunn av snøvær.

LES OGSÅ: Vidic mister to ligakamper

Personvernpolicy