Meny

Spøk ikke om sprengstoff i underbuksa

Underbuksehumor anbefales ikke i sikkerhetskontrollen på flyplassen for tida. Foto: REUTERS/SCANPIX

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spøk ikke med at du har sprengstoff i underbuksa neste gang du skal ut og fly, for det kan koste deg dyrt.

Det fikk en 42 år gammel tysker smertelig erfare tirsdag, etter å ha forsøkt seg på underbuksehumor da han skulle passere sikkerhetskontrollen på flyplassen i Stuttgart, skriver svenske Aftonbladet.

Mannen kjente åpenbart ikke sitt publikum og spøkte gjentatte ganger med at han hadde sprengstoff i underbuksa – slik nigerianeren som ble pågrepet etter å ha forsøkt å sprenge et fly over Detroit i romjula hadde.

42-åringen ble raskt tatt til side, og ble sendt flere ganger gjennom kroppsskanneren uten at noe mistenkelig ble oppdaget.

Flyselskapet TUIfly nektet likevel å slippe ham om bord i flyet som skulle til Egypt, og samme beskjed fikk 42-åringens kone og datter.

Tysk politi opplyser at de tre nå kan vente seg bøter på opptil 1.000 euro hver, og de utelukker heller ikke at mannen vil få en regning for «politioperasjonen» han utløste.

Billettpengene for den planlagte reisen til Egypt kan de tre også se langt etter. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus