110 kan miste jobben i Mo

<pDet finske selskapet Ruukki utreder hel eller delvis nedlegging av fabrikken i Mo i Rana. 110 ansatte blir berørt av prosessen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Den økonomiske situasjonen er krevende, og det utredes nå framtidige alternativer, inklusiv hel eller delvis nedlegging av fabrikken. Dette vil skje i samarbeid mellom ledelsen og de ansattes organisasjoner. Prosessen vil berøre cirka 110 ansatte, opplyser Ruukki i en pressemelding.

Ruukki produserer profiler til skipsindustrien og flenser til vindmølleindustrien.

– Markedssituasjonen er fortsatt vanskelig. Etterspørselen etter produkter i skipsbyggingsindustrien har vært svak i hele 2009, og man frykter at aktivitetsnivået fortsetter på et lavt nivå framover, heter det i pressemeldingen.

I årets ni første måneder hadde fabrikken i Mo i Rana et underskudd på 13 millioner euro, eller rundt 108 millioner kroner. (©NTB)

Personvernpolicy