Gomes reddet Tottenham

<strong>STORSPILTE:</strong> Heurelho Gomes nektet Fulham scoring, og bidro til at Tottenham fikk med seg ett poeng fra Craven Cottage. Foto: AFP
STORSPILTE: Heurelho Gomes nektet Fulham scoring, og bidro til at Tottenham fikk med seg ett poeng fra Craven Cottage. Foto: AFP

<pStorspilte mot sterke Fulham.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Fulham–Tottenham 0–0.

Fulham gikk juleprogrammet i møte med en storseier over Manchester United sist, og med ett tap på de 11 siste kampene, i bagasjen.

Også mot høytflyvende Tottenham leverte Roy Hodgsons mannskap en solid kamp, og med bedre effektivitet foran mål hadde en ny hjemmeseier vært innen rekkevidde.

Men i veien sto Heurelho Gomes.

Keeperen, som fikk en elendig start på sin Spurs-karrière i fjor høst, har spilt seg kraftig opp – og var stor på Craven Cottage i ettermiddag.

Gomes leverte flere redninger av ypperste klasse. Og da han ikke nådde frem, fikk Spurs hjelp av tverrliggeren.

Clint Dempsey hadde en frisparkkanon i treverket før pause. Og nærmere scoring kom ingen av lagene, som delte poengene i London-derbyet.

Dermed ligger Fulham fortsatt på 9. plass. Spurs på 5. har heng på Arsenal og Aston Villa over seg.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus