Hollywood-stjerne arrestert for angrep på kona

PÅGREPET: Komi-stjernen Charlie Sheen er arrestert. (Foto: Scanpix)
PÅGREPET: Komi-stjernen Charlie Sheen er arrestert. (Foto: Scanpix)

<p- Ikke la dere lure, sier Charlie Sheens talsmann. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hollywood-stjernen Charlie Sheen er arrestert etter at han skal ha angrepet sin kone Brooke Mueller. Angrepet skal ha skjedd på skistedet Aspen i den amerikanske delstaten Colorado.

Politiet i Aspen ville lørdag bare bekrefte at Sheen er pågrepet og ikke oppgi navnet på den angivelige fornærmede i episoden. Men medier i Hollywood meldte at hans sinne hadde gått ut over Mueller, som han har vært gift med i 19 måneder.

Sheens talsmann Stan Rosenfield var svært tilbakeholden i sin kommentar.

– La dere ikke lure av overfladiske meldinger, ting kan være svært annerledes enn de ser ut til og folk bør ikke dra forhastede slutninger, sa Rosenfield ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Nå 44 år gamle Sheen giftet seg med tolv år yngre Brooke Mueller i mai i fjor, og paret fikk tvillinger i april i år. Den arresterte stjernen blir sittende i varetekt til han kan framstilles for retten, men lørdag var det ikke fastsatt tidspunkt for noe slikt rettsmøte.

Charlie Sheen er for tiden en av de best betalte komikerstjernene på amerikansk fjernsyn, takket være den svært populære serien «Two and a Half Men». Han har flere ganger tidligere vært anklaget for brutalitet mot sine kjærester. (©NTB)

Personvernpolicy