Mascherano holder døren åpen

<strong>LITE SNAKKESALIG OM FREMTIDEN:</strong> – Jeg er Liverpool-spiller, og som manageren sier, har jeg to år igjen av kontrakten min og behøver ikke si noe mer. Foto: AP
LITE SNAKKESALIG OM FREMTIDEN: – Jeg er Liverpool-spiller, og som manageren sier, har jeg to år igjen av kontrakten min og behøver ikke si noe mer. Foto: AP

<pNekter å snakke om kontraktsforlengelse.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Javier Mascherano har vært koblet til Barcelona i lang tid.

Argentinerens kontrakt med Liverpool går ut om halvannet år, og nå har klubben innledet nye kontraktssamtaler med argentineren i håp om å beholde ham.

Men da Mascherano i dag fikk spørsmål om han er innstilt på å signere en ny avtale med Merseyside-klubben, ville han ikke bekrefte noe.

Jeg er Liverpool-spiller, og som manageren sier, har jeg to år igjen av kontrakten min og behøver ikke si noe mer, svarer han Sky Sports.

– Jeg spiller for Liverpool, og vil fortsette å gjøre mitt beste.

Mens Barcelona leder La Liga og er videre i Champions League, er Liverpool ute av den gjeveste europacupen og praktisk talt uten sjanser på Premier League-gullet.

Det er ingen god sesong, men alt kan snu, og i mai kan vi kanskje vinne noe, sier Mascherano.

25-åringen har vært en nøkkelspiller siden han kom til Liverpool for snart tre år siden.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus