Meny

Tande tapte millimeterduell og ble toer

Petter Tande var bare millimetre fra en førsteplass i lørdagens verdenscup i kombinert. Han endte opp på andreplass bak franske Jason Lamy Chappuis. Her er han i verdenscupen i Kuusamo 29. november. Foto: Heiko Junge / Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Tande tapte millimeterduellen mot franske Jason Lamy Chappuis på målstreken og tok annenplassen i lørdagens verdenscup i kombinert.

Lillehammer (NTB): De to kom likt inn på stadion sammen med tyskeren Eric Frenzel, men Chappuis klarte å ta innersporet gjennom den siste svingen.

Dermed fikk han et ørlite overtak på nordmannen inn på oppløpet, og den lille meteren franskmannen sikret seg, holdt til seier.

Tande kastet seg fram, men var noen få millimetere bak over målstreken.

Tande lå på fjerdeplassen etter hopprennet. Han hadde 19 sekunder å ta inn på Chappuis som hoppet best.

Da sa Tande at bare en plass på seierspallen ville være godt nok for ham, og han klarte det. Han var ikke mange millimetere unna å gå helt til topps.

Jan Schmid ble nest best av de norske. Han gikk også et bra langrenn og endte på sjuendeplassen, mens Magnus Moan som hadde 1.39 minutt å ta inn på teten etter hopprennet, endte på 11.-plass.

Han var 51 sekunder bak i mål.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus