Ettåring blid og fornøyd etter fall på sju-åtte meter

En ett år gammel gutt kom uskadd fra det som trolig var et fall på sju-åtte meter fra en boligblokk i Bergen søndag. – Han er blid og fornøyd, sier moren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han har tatt røntgen og ultralyd, men det er ikke funnet noen skader. Han er helt fin. Det eneste han har av skader er noen risp på foten og på kinnet, sier moren, Yasmin Marthinussen, til NRK

Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde i bydelen Slettebakken i Bergen, klokken 10.53 søndag.

Ut av vinduet

– Naboer så en gutt som trasket over gressplenen mot lekeplassen. De tok ham med opp til foreldrene, som sist hadde sett ettåringen på soverommet. Og den eneste veien derfra og ut er gjennom vinduet, sier operasjonsleder Ole Geir Magnusen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Det skal ikke ha vært vitner til selve fallet, som skjedde fra sju-åtte meters høyde i tredje etasje i en boligblokk. Moren tror gutten kan ha sett etter lekene sine da han falt ut.

– Vi har alltid døren til soverommet åpen og han kommer alltid inn til oss. Men i dag tok han raskeste vei ned. Han hadde først kastet ut flere leker. Så har han sikkert sett ut vinduet etter lekene og mistet balansen, sier hun.

Buskas

Politiet tror at et buskas kan ha dempet noe av fallet.

– Han hadde noen risp i ansiktet, noe som kan tyde på at han landet i noen busker. Han er nå undersøkt av kirurg ved Haukeland, men de fant ingen bruddskader eller noe annet. Han er frisk og rask, men blir liggende til observasjon en stund, sier Magnusen. (©NTB)