United og City kjemper om Guti

<p><strong>På vei til Manchester</strong>: Den spanske landslagsmannen Guti har kommet på kant med sin trener i Real Madrid og kan ende opp i United eller City. Foto: Scanpix) </p>
På vei til Manchester: Den spanske landslagsmannen Guti har kommet på kant med sin trener i Real Madrid og kan ende opp i United eller City. Foto: Scanpix)

<pFlere rapporter sier i dag at Manchester United og naboen Manchester City kjemper om signaturen til Real Madrids midtbanespiller Guti.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den seriøse avisen Independent skriver at Guti allerede har begynt engelskkurs for å forberede seg til et liv i en Premier League-klubb.

Den spanske midtbaneeleganten har slitt med å få spilletid etter Reals store sommerhandel og ønsker seg bort fra Santiago Bernabeu. 33-åringen har også kommet på kant med trener Manuel Pellegrini og har fått en prislapp på ca. 40 mill. kr.

Guti ble i sommer koblet til City, men nå har altså naboen United også kastet seg inn i jakten på veteranens underskrift.

Den spanske avisen AS skriver at Ferguson vil ha mer rutine inn i troppen, og ser på Guti som en spiller som passer perfekt i hans rotasjonssystem.