United og City kjemper om Guti

<p><strong>På vei til Manchester</strong>: Den spanske landslagsmannen Guti har kommet på kant med sin trener i Real Madrid og kan ende opp i United eller City. Foto: Scanpix) </p>
På vei til Manchester: Den spanske landslagsmannen Guti har kommet på kant med sin trener i Real Madrid og kan ende opp i United eller City. Foto: Scanpix)

<pFlere rapporter sier i dag at Manchester United og naboen Manchester City kjemper om signaturen til Real Madrids midtbanespiller Guti.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den seriøse avisen Independent skriver at Guti allerede har begynt engelskkurs for å forberede seg til et liv i en Premier League-klubb.

Den spanske midtbaneeleganten har slitt med å få spilletid etter Reals store sommerhandel og ønsker seg bort fra Santiago Bernabeu. 33-åringen har også kommet på kant med trener Manuel Pellegrini og har fått en prislapp på ca. 40 mill. kr.

Guti ble i sommer koblet til City, men nå har altså naboen United også kastet seg inn i jakten på veteranens underskrift.

Den spanske avisen AS skriver at Ferguson vil ha mer rutine inn i troppen, og ser på Guti som en spiller som passer perfekt i hans rotasjonssystem.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus