Meny

- Downing vil levere

Klar til jul: Stewart Downing (t.v.) forventes å bli klar til spill for Aston Villa i desember. Han har vært skadet siden forrige møte med nettopp Villa. (Foto: Scanpix)  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

James Milner gleder seg stort til Stewart Downing igjen kan snøre på seg skoene.

Downing kom fra Middlesbrough til Aston Villa i sommer, men har sett sesongstarten gå fløyten på grunn av en bruddskade i beinet. Den hurtige kantspilleren er ventet å gjøre sin debut neste måned og Milner er overbevist om at Downing var et godt kjøp.

- Det blir flott å få han i gang, han blir en viktig del av troppen. Det er bra å ha Stewart nesten kampklar, han er en toppspiller og vil bevise at han er var en god signering, sier Milner til Premier Leagues hjemmesider.

Downing spilte i åtte år for Middlesbrough før Martin O’Neill hentet han til Aston Villa før denne sesongen. 25-åringen venter fortsatt på en mulighet til å ikle seg Villas farger etter å ha pådratt seg en skade på tampen av forrige sesong, mot nettopp Aston Villa.

- Han har vært ute en stund, så det kreves et par kamper for å bli helt klar. Det var tøff skade å komme seg over, men han har jobbet steinhardt for å komme tilbake, sier Milner.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus