Meny

Mann fortsatt savnet etter brann

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brannvesenet leter fortsatt etter en 83-årig mann som er savnet etter at et hus brant ned i Melhus i Sør-Trøndelag onsdag formiddag.

Brannen ble meldt ved 10-tiden onsdag. Huset på Hølonda i Melhus ble raskt overtent og brant ned til grunnen. Den 83-årige mannen som bodde i huset er fortsatt savnet.

– Han er ikke funnet ennå. Vi vet ikke helt sikkert om han er i huset, men har vært i kontakt med familien og ikke fått noen indikasjoner på at han skulle befinne seg et annet sted, sier operasjonsleder Morten Stene i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Brannvesenet vurderte å gå inn med røykdykkere under slukningsarbeidet, men ble forhindret av den eksplosjonsartede brannen, som tok med seg både hus og uthus på kort tid, skriver NRK.

– Brannfolkene på stedet har sagt at de kommer til å være der i hele natt for å drive etterslukking. I morgen vil vi antakelig sette inn tyngre utstyr for å lete etter mannen i ruinene, sier Stene.

Det er ingen fare for at brannen skal spre seg, ifølge politiet.(©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus