Bendtner vil bli best

Danske Nicklas Bendtner, som spiller for Arsenal, har selvtilliten i orden. Han ønsker å bli verdens beste spiss. For tida er han ute med skade. (Bilde: Akira Suemori, AP)
Danske Nicklas Bendtner, som spiller for Arsenal, har selvtilliten i orden. Han ønsker å bli verdens beste spiss. For tida er han ute med skade. (Bilde: Akira Suemori, AP)

<pDanske Nicklas Bendtner har ikke problemer med selvtilliten. Hans uttalte mål er at han skal være den beste spissen i verden om fem år.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om Bendtner er satt på sidelinja med skade til over nyttår, mener han likevel at han kan bli toppscorer i Premier League og i neste års VM-sluttspill i Sør-Afrika.

21-årige Bendtner ble kåret til årets spiller i Danmark tidligere denne uka, og fikk også prisen for årets mål.

Etter å ha mottatt de to prisene, uttalte spissen at han hadde tre målsettinger for året, nemlig å etablere seg i Arsenal-laget, at landslaget skulle bli klare for VM, og at han selv skulle bli kåret til årets beste spiller. – Nå har jeg klart alle, sier han til Daily Mirror.

– Nå ønsker jeg å score flest mål i Premier League, bli VM-toppscorer og - innen fem år, så ønsker jeg å være blant de beste angriperne i verden.

Hittil har Bendtner kun scoret ett i Premier League denne sesongen, og han ble tirsdag operert i lysken. Det forventes at han er tilbake på banen om tre-fire uker.

– Tro meg, det kommer til å skje. Jeg ser rundt meg på andre spillere, og jeg kjenner til mine egne ferdigheter. Jeg ser egentlig ingenting som skulle tilsi at det ikke kommer til å skje, sier Bendtner, som er vant til at folk spør seg om han ikke tar munnen for full.

– Jeg har gjort det før, og vil gjøre det igjen; sitte igjen og le når alle målene er innfridd og det er gjort. Man trenger selvtillit, og det har jeg alltid hatt, sier Nicklas Bendtner.

Personvernpolicy