«Gossip girl» provoserer

Blake Lively som Serena Van Der Woodsen i tv-serien «Gossip Girl».
Blake Lively som Serena Van Der Woodsen i tv-serien «Gossip Girl».

<pForeldre vil stoppe trekant-sex.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den høyrevridde foreldreorganisasjonen «Parents Television Council» har startet en brevkampanje for å stoppe en episode av tv-serien «Gossip Girl».

Det har versert rykter en stund nå om den neste episoden av serien i USA. TV-selskapet CW har allerede lekket ut informasjon om at den vil inneholde en sex-scene der tre sentrale karakterer i serien er involvert på samme tid.

- Lettsindig og uansvarlig

Nå er «Parents Television Council» bekymret for hva episoden kan gjøre med tv-seriens unge tenåringsseere. De har ennå ikke sett den omtalte episoden, men på bakgrunn av ryktene har de nå startet en brevkampanje for å få foreldre til å skrive inn til tv-stasjonen og be om at episoden ikke vises.

«Å inkludere en slik hendelse i et program som er spesielt rettet mot lettpåvirkelig ungdom er lettsindig og uansvarlig. Jeg appellerer til deres høyeste sans for anstendighet, respekt og sunn fornuft og oppfordrer dere til å slette denne episoden fra sendeskjemaet.» lyder det i brevet.

Sex som maktmiddel

Organisasjonen har også tidligere kritisert serien å portrettere et miljø der unge mennesker bruker sex som et maktmiddel.

«Gossip Girl» handler om en gruppe unge mennesker fra sosieteten i New York. Den er basert på Cecily von Ziegesars bokserie ved samme navn og handler om maktkamp, intriger og kjærlighetsproblemer blant en liten krets økonomisk priviligerte ungdommer.

Serien er nå inne i sin tredje sesong på amerikansk tv.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus