Slutt for the Conchords?

De to newzealandske musikerne Bret McKenzie (venstre) og Jemaine Clement vet ikke om de orker en tredje runde med den populære HBO-serien Flight of the Conchords. Foto: AP / Scanpix.
De to newzealandske musikerne Bret McKenzie (venstre) og Jemaine Clement vet ikke om de orker en tredje runde med den populære HBO-serien Flight of the Conchords. Foto: AP / Scanpix.

<pDen populære komiserien Flight of the Conchords kan være slutt etter to sesonger. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): I løpet av måneden vil de to newzealandske komikerne Bret McKenzie og Jemaine Clement bestemme seg for om de orker å lage en tredje runde av den prisvinnende HBO-serien Flight of the Conchords.

– Det er godt mulig at det ikke blir en ny sesong, men at det kommer tilbake med færre episoder eller en spesialepisode, forteller Clement til nyhetsbyrået Reuters.

De to første sesongene av Flight of the Conchords har høstet mye oppmerksomhet og fått kultstatus etter tvdebuten i 2007.

I serien spiller McKenzie og Clement to mislykkede utgaver av seg selv som etter å ha opplevd suksess i hjemlandet New Zealand, pakker koffertene og flytter til New York i et håp om å slå seg opp og fram på den musikalske stjernehimmelen.

For de to kiwiene i serien går forsøket mildt sagt dårlig. Men for virkelighetens Jemaine og Bret og ikke minst den amerikanske betalkanalen HBO, som har produsert serien, har serien vist seg som en innbringende suksess med i gjennomsnitt 3,1 millioner seere per episode.

I år ble sesong to også nominert til Emmy for beste komiserie og Clement ble nominert som beste skuespiller.

Sesongen ble avsluttet tidligere i år, men har så langt ikke blitt vist på norske tvskjermer.

– Vi håper inderlig på mer og har latt døren til HBO stå åpen, forteller talskvinne Nancy Lesser i HBO til Reuters.

I januar i år innrømmet Jemaine Clement at sesong to kunne bli den siste, ettersom serien er krevende og tung å produsere.

– Vi er nødt til å skrive manus, men vi må også skrive låtene (til serien), og det å få tid til begge deler er svært utfordrende, sa han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus