– Vi må vinne Champions League

HØYE MÅL: Chelseas Joe Cole har satt seg høye mål for sesongen i London-klubben: å vinne Champions League. Foto: Scanpix.
HØYE MÅL: Chelseas Joe Cole har satt seg høye mål for sesongen i London-klubben: å vinne Champions League. Foto: Scanpix.

<pJoe Cole mener Chelsea fortsatt har et steg igjen for å kunne kalle seg som en global stormakt innen fotballen. – Jeg tror det er viktig for klubben at vi vinner Champions League, sier han. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea har gjort det meget skarpt i Champions League de siste årene, men aldri gått til topps. I løpet av de siste seks sesongene har de kommet til semifinalen hele fire ganger. Nærmest kom de i 2008 da det ble finaletap mot Manchester United.

Men laget fra Vest-London prøver igjen i år og har vunnet alle kampene så langt i årets gruppespill. Tre seire av tre mulige er fasiten i gruppe D. Tirsdag kveld møter laget til Carlo Ancelotti Atletico Madrid, og med seier her er de sikret avansement videre i klubbturneringen.

– Selvsagt er Premier League veldig viktig, men for denne klubben er Champions League et massivt mål. Vi har ikke vunnet den enda, sier Joe Cole ifølge Sky Sports.

– Vi har vært nære de siste fem årene og vi skulle kanskje ha vunnet den ved et par anledninger tidligere, sier han.

Klubben har i alle fall alt som skal til for å lykkes, ifølge midtbanespilleren.

– Vi har alt vi trenger. Vi har spillerne, manageren, organisasjonen, alt er fantastisk, sier Joe Cole.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus