Sugen på Solskjær

<p><strong>TIL RBK?:</strong> Ole Gunnar Solskjær, her i samtaler med Sir Alex Ferguson, er ønsket av Rosenborg som Erik Hamréns erstatter. (Foto: Scanpix). </p>
TIL RBK?: Ole Gunnar Solskjær, her i samtaler med Sir Alex Ferguson, er ønsket av Rosenborg som Erik Hamréns erstatter. (Foto: Scanpix).

<pRosenborg innser at Erik Hamrén kan forsvinne til Sverige. En av kandidatene til å ta over som trener, er Ole Gunnar Solskjær.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trondheim (NTB): VG hevder å ha sikre kilder på at Rosenborg nå sonderer mulighetene for å hente Ole Gunnar Solskjær fra Manchester til Trondheim.

Solskjær nyter suksess som reservelagstrener i Manchester United og flere var overrasket over hvor fort og godt han gikk inn i den rollen. Han er også blitt nevnt som en mulig arvtaker etter sjefen selv, Sir Alex Ferguson.

Men ifølge VG sjekker Rosenborg ut muligheten for å hente den tidligere måljegeren tilbake til Norge. Klubben har ham som en av kandidatene til hovedtrenerstillingen dersom Hamrén skulle forsvinne.

– Han blir ikke reservelagstrener i United resten av livet, sier Solskjær-rådgiver Jim Solbakken til avisen.

Det svenske fotballforbundet ønsker å hente Hamrén som landslagstrener, og svensken har gitt uttrykk for at det er et tilbud det er vanskelig å si nei til. Rosenborg og det svenske forbundet sliter imidlertid med å bli enige om kompensasjon.

Hamrén har gjort det svært godt som Rosenborg-trener. Laget tapte bare én kamp i årets gullsesong. Andre aktuelle kandidater dersom han skulle forsvinne, er Åge Hareide og Trond Sollied. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus