Aquilani klar for debut

<p><strong>Klar til kamp:</strong> Liverpoolfans kan endelig få sjansen til å se 200 mill. kroners-mannen Alberto Aquilani i ligacupkampen mot Arsenal på onsdag. (Foto: Scanpix) </p>
Klar til kamp: Liverpoolfans kan endelig få sjansen til å se 200 mill. kroners-mannen Alberto Aquilani i ligacupkampen mot Arsenal på onsdag. (Foto: Scanpix)

<pAlberto Aquilani kan debutere på Liverpools førstelag i Ligacupkampen mot Arsenal på onsdag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PA skriver i dag at 200 mill. kroners-mannen har trent godt hele uken og kommer til å starte på benken i fjerderunde-kampen på Emirates.

Liverpool kommer til å være ekstra forsiktig med den skadeutsatte midtbanespilleren, men manager Rafael Benitez vil ta en avgjørelse rett før avreise til London.

Aquilani spilte 15 minutter i reservekampen forrige uke, etter å ha endelig blitt klar fra skaden som satte han tilbake fra han kom til klubben i sommer.

Den tidligere Roma-spilleren sier han gleder seg enormt til å bidra for Liverpool, etter å ha vært vitne til stemningen på Anfield da laget hans slo Manchester United på søndag.

- Det var utrolig å være på Anfield på søndag. Det er en av de beste kampen jeg har sett til nå. Vanligivis liker jeg ikke å se slike kamper på stadion når jeg ikke spiller selv, men jeg koste meg på søndag. Atmosfæren er ikke den samme i Roma, selv om arenaen er større, sier han til PA.

Personvernpolicy