Andrei Arshavin kunne endt opp i Tottenham

<p><strong>Ettertraktet:</strong> Andrei Arshavin var en ettertraktet mann før han gikk til Arsenal og innrømmer at han like gjerne kunne endt opp hos rival Tottenham. (Foto: Scanpix) </p>
Ettertraktet: Andrei Arshavin var en ettertraktet mann før han gikk til Arsenal og innrømmer at han like gjerne kunne endt opp hos rival Tottenham. (Foto: Scanpix)

<pAndrei Arshavin avslører at han nesten signerte avtale med Tottenham før han endte opp hos erkerivalen Arsenal.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arshavin hadde samtaler med daværende Spurs-manager Juande Ramos, men gikk tilslutt til naboen i Nord London for 150 mill. kr fra den russiske klubben Zenit St. Petersburg.

- Jeg var ikke imot å spille for Tottenham. Om det kun var kontraktsforhandlinger igjen, er det stor sannsynlighet for at vi det kunne blitt aktuelt, sier han i Telegraph.

Den russiske stjernen var også nær ved å signere for Barcelona etter EM 2008, men avtalen kollapset fordi den spanske storklubben nektet å heve budet sitt fra 120 mill. kr.

- Når den overgangen strandet, ble jeg selvfølgelig veldig skuffet. Men det var nok skjebnen for nå er jeg i Arsenal, som spiller den nest mest underholdende fotballen i verden, etter Barca. Det var absolutt verdt det, sier han til den russiske nettavisen Bobsoccer, gjengitt i Daily Telegraph.

Personvernpolicy