Meny

Andrei Arshavin kunne endt opp i Tottenham

Ettertraktet: Andrei Arshavin var en ettertraktet mann før han gikk til Arsenal og innrømmer at han like gjerne kunne endt opp hos rival Tottenham. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andrei Arshavin avslører at han nesten signerte avtale med Tottenham før han endte opp hos erkerivalen Arsenal.

Arshavin hadde samtaler med daværende Spurs-manager Juande Ramos, men gikk tilslutt til naboen i Nord London for 150 mill. kr fra den russiske klubben Zenit St. Petersburg.

- Jeg var ikke imot å spille for Tottenham. Om det kun var kontraktsforhandlinger igjen, er det stor sannsynlighet for at vi det kunne blitt aktuelt, sier han i Telegraph.

Den russiske stjernen var også nær ved å signere for Barcelona etter EM 2008, men avtalen kollapset fordi den spanske storklubben nektet å heve budet sitt fra 120 mill. kr.

- Når den overgangen strandet, ble jeg selvfølgelig veldig skuffet. Men det var nok skjebnen for nå er jeg i Arsenal, som spiller den nest mest underholdende fotballen i verden, etter Barca. Det var absolutt verdt det, sier han til den russiske nettavisen Bobsoccer, gjengitt i Daily Telegraph.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus