Everton på gang

<p><strong>Forbedring: </strong>Everton har funnet formen de siste kampene, men har mer å gå på mener David Moyes. Her jubler Jo (t.v), Joseph Yobo (midt) og Jack Rodwell (t.h.) under seieren over AEK Athen. (Foto: Scanpix) </p><p> </p>
Forbedring: Everton har funnet formen de siste kampene, men har mer å gå på mener David Moyes. Her jubler Jo (t.v), Joseph Yobo (midt) og Jack Rodwell (t.h.) under seieren over AEK Athen. (Foto: Scanpix)  

<pEtter en tung sesongstart ser nå manager David Moyes positivt på tilværelsen for Everton.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har fortsatt et stykke å gå. Vi er ikke i den formen jeg forventet, men resultatene begynner å komme. Det er en god plattform å fortsette fra, sier Moyes til Liverpool Echo.

Moyes er fornøyd med at laget har holdt nullen i de siste kampene og mener det er oppskriften.

- Det gjelder å ikke slippe inn mål og så jobbe derfra. Gjør vi det har vi gode muligheter til å vinne. Man scorer ikke alltid tre-fire mål.

Det er ikke bare i de bakre rekkene Everton har vært gode de siste kampene. Louis Saha har funnet scoringsformen og franskmannen er totalt oppe i fem nettkjenninger i ligaen.

- Han har jobbet hardt i sommer og scoringene er et resultat av det, sier Moyes som er sikker på at det er flere mål i vente.

Forrige sesong slet Moyes med skadde spisser store deler av sesongen, men i år har skotten nok av alternativer.

- Vi har ikke for mange spisser. Jeg vil gjerne rotere og kunne spille på flere måter. Nå har vi Jo, Tim Cahill og Louis Saha som kan spille der fremme og Yakubu som ikke er helt frisk enda.

Personvernpolicy