Meny

Chelsea fosser videre

Chelseaspillerne er fortsatt ubeseiret og kan få mye å juble for denne sesongen. (foto:scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med 3-0 over Tottenham er Chelsea en het kandidat til seriegull.

(ABC Nyheter): Chelsea – Tottenham 3-0

Etter en kjempestart på sesongen for Tottenham Hotspur landet de hardt på jorda forrige runde da Manchester United ble for sterke. I dagens London-oppgjør mot Chelsea hang Spurs med i en omgang.

Den første omgangen startet med et Bosingwa-skudd i stolpen for hjemmelaget etter åtte minutter. Tom Huddelstone ville ikke være dårligere og etter drøye kvarteret testet han Petr Cech med et knallhardt skudd, men tsjekkeren i Chelsea-målet fikk slått ballen unna.

Hjemmelaget produserte de fleste mulighetene og etter 32 minutter kom Chelsea fint frem ved Didier Drogba. Han slo hardt inn foran mål hvor Ashley Cole stupte ballen i mål. 1-0 ble også stillingen til pause.

Se høydepunkter fra Premier League her

Skadd King

Ledley King er kjent for sine skadeproblemer og etter 47 minutter må han nok en gang kapitulere. I en løpsduell med Drogba la stopperen seg ned og forlot banen kort tid etter med skade.

I det 55. minutt ble Tottenham mest sannsynlig snytt for et straffespark i det Ricardo Carvalho felte Spurs kaptein Robbie Keane, men dommer Howard Webb valgte å ikke blåse. Kampbildet kunne fort ha endret karakter med en utlikning, men i stedet er det Chelsea som avgjorde kampen i løpet av de neste ti minuttene.

Først doblet Michael Ballack ledelsen etter at Frank Lampard hadde plukket opp returen på et flott volleyskudd fra Drogba. Fem minutter senere var det Drogba selv som fant nettmaskene. Han tok med seg Vedran Corluka på en løpetur og i det sistnevnte prøvde å takle endte det med at han slo ballen forbi en utrusende keeper og Drogba kunne enkelt sette inn det siste målet for kvelden.

Fem minutter på overtid så det ut som Tottenham skulle få et trøstemål når innbytter Peter Crouch setter ballen i mål, men avblåses for offside. TV-bildene viste at dommeren gjorde helt riktig og dermed ender det med 3-0 til Chelsea som virker veldig sterke.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus