Liverpool smadret Burnley

SENTRALE: Yossi Benayoun og Dirk Kuyt kom begge på scoringslisten da Liverpool slo Burnley på Anfield lørdag. Foto: Reuters/Scanpix.

<pYossi Benayoun scoret hat-trick da Liverpool lot Burnley få merke frustrasjonen over en svakere seriestart enn antatt. </p

LIVERPOOL-BURNLEY 4-0:

(ABC Nyheter) Liverpool tok tre greie poeng på hjemmebane mot Burnley og har dermed to seire på rad i Premier League. Dirk Kuyt fikk kampens første sjanse etter syv minutter da han smalt til fra 19 meter. Det harde skuddet ble reddet greit av Brian "the Beast" Jensen.

Rafa Benitez sitt mannskap fortsatte å presse Burnley, og like før halvtimen var spilt tok de ledelsen. Yossi Benayoun ble spilt fint fram på sin høyreside og gjorde resten selv. Han fintet bort aldrende Graham Alexander og avsluttet lavt i mål til 1-0.

SE HØYDEPUNKTER FRA PREMIER LEAGUE HER

Stormløp mot Jensen

To minutter senere kunne samme mann doblet ledelsen, men Jensen reddet headingen på glimrende vis. Liverpool hadde stort sett ballen og malte på. Fire minutter før pause sto det 2-0. Igjen var Benayoun involvert da han skjøt fra langt hold. Keeper Jensen gav en retur til en offsideplassert Dirk Kuyt, men han fikk lov å sette ballen i mål til 2-0.

Like før pause var Brian Jensen igjen meget god da han slo et kanonskudd fra Steven Gerrard til corner.

I det kampen rundet en time sto det 3-0. Og igjen var det Benayoun som var målscorer. Torres spilte til Gerrard som var alene gjennom. Han slo ballen videre til Benayoun som hadde en enkel jobb med å sette kulen i det åpne målet.

Ti minutter senere scoret han igjen, men ble avblåst for offside.

Et kvarter før full tid tok Gerrard et av sine gode løp helt inn til Brian Jensen og rundet dansken. Avslutningen gikk i stolpen.

Med åtte minutter igjen av ordinær tid ordnet Benayoun sitt tredje for dagen. Han avsluttet et angrep bestående av nydelig spill og fullbyrdet en super ettermiddag for Liverpool.