Kan ikke avkrefte amputasjon

<p><strong>HEDRET: </strong>Calum Davenport ble hedret av både West Ham og Tottenhams supportere under søndagens kamp i Premier League. (Foto: Scanpix). </p>
HEDRET: Calum Davenport ble hedret av både West Ham og Tottenhams supportere under søndagens kamp i Premier League. (Foto: Scanpix).

<pTilstanden til West Ham-spiller Calum Davenport er stabil, men sykehuset vil ikke avkrefte ryktene om at han vil miste beinet. - For tidlig å si, opplyser Bedford Hospital South Wing til ABC Nyheter. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Flere engelske medier har i morgentimene meldt at West Ham-spilleren Calum Davenport står i fare for å miste beinet etter knivstikkingen ha og hans mor, Kim Stupple, ble utsatt for på fredag.

VG Nett melder imidlertid at dette ikke medfører riktighet.

Sykehuset vil derimot ikke avkrefte ryktene om en mulig amputasjon for den profilerte Premier League-spilleren overfor ABC Nyheter.

- Det er det for tidlig å si noe om nå, men sannsynligvis så mister han ikke beinet, sier pressetalskvinne ved sykehuset, Kate Burke, til ABC Nyheter.

- Men kan dere avkrefte ryktene om at amputasjon er et alternativ?

- Han beholder trolig beinet, det er alt vi kan si på nåværende tidspunkt, svare Burke kort.

Ifølge sykehuset så er tilstanden til Davenport nå under kontroll. Lørdag morgen gjennomgikk spilleren en omfattende operasjon. Han skal ha miste mye blod som en følge av knistikkingen.

- Vi vil foreløpig ikke si noe mer annet enn at tilstanden til Davenport er stabil,

Det var fredag at Davenport og hans mor, ble angrepet av en 25-åring og 19-åring. 25-åringen skal også være kjæresten til Davenports gravide søster, Cara.

Les også: Mister kanskje beinet

Personvernpolicy