Overlege dømt for å ha jobbet i narkorus

<pEn svensk anestesioverlege som jobbet på Voss sjukehus er dømt for å ha stjålet narkotika og ruset seg i arbeidstiden.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I mai i fjor skal den 43 år gamle anestesioverlegen ha tilegnet seg 50 milligram av legemiddelet Ketorax, melder Bergensavisens nettutgave. Han fortalte at stoffet skulle brukes til en pasient. I stedet misbrukte han stoffet selv mens han var på jobb. Kollegaer og Helse Bergen avslørte ham, og politianmeldte saken.

Tirsdag ble han i Nordhordland tingrett dømt til 21 dagers betinget fengsel og 10.000 kroner i bot for tyveri, samt bruk av og besittelse av narkotiske legemidler, melder Bergensavisen. 43-åringen fikk sparken etter hendelsen, og har flyttet tilbake til Sverige hvor han jobber som helsearbeider. (©NTB)

Personvernpolicy