Meny

Politimann slept 30 meter etter bil

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En politimann som forsøkte å stoppe en bil under en kontroll i Flekkefjord natt til onsdag, ble slept 30 meter etter bilen før sjåføren stoppet.

Hendelsen fant sted ved 1.30-tiden natt til onsdag. I en trafikkontroll i Flekkefjord i Vest-Agder ble bilen med tre personer stoppet av politiet, melder Flekkefjords Tidende.

– Etter at de ble stanset, forsøkte de å kjøre av gårde. Politimannen ble hengende fast i døra og slept etter bilen 30 meter, forteller operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til VG Nett.

Ferden endte i et rekkverk, før politimannen fikk dratt den kvinnelige sjåføren i 20-årene ut av bilen. To menn i begynnelsen av 30-årene var sammen med kvinnen i bilen.

Ved nærmere undersøkelser ble det funnet narkotika og et skarpladd våpen i kjøretøyet. Kvinnen mistenkes også for å ha kjørt i ruset tilstand. Alle tre ble pågrepet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus