Meny

– Vi blir tittelutfordrer

– Vi blir tittelutfordrer

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Rafael Benítez mener laget hans blir bedre for hver dag som går. Han er ikke i tvil om at Liverpool vil slåss om ligagullet kommende sesong.

Søndag fikk rødtrøyene fra England sin første seier i sesongoppkjøringen med 5-0 over Singapore. Liverpools tre andre kamper har endt 1-1 mot Thailand, 0-0 mot sveitsiske St. Gallen og 0-1-tap for østerrikske Rapid Wien.

Benitez føler laget hans begynner å komme i form tre uker før åpningskampen mot Tottenham i den engelske eliteserien 16. august.

– Jeg mener vi fysisk forbedrer oss hver dag. Man kan se at enkelte fortsatt er litt slitne, men mentaliteten og moralen er bra, sa Benitez etter Singapore-kampen.

Forrige sesong måtte Liverpool nøye seg med annenplass etter å ha tapt ligagullet til Manchester United. Denne sesongen er laget igjen klar for å prøve å vinne trofeet for første gang på 20 år.

– Vi har nok selvtillit til å tro på at vi skal kjempe helt i toppen. Budskapet er klart: Vi skal bli utfordrere og vi er nødt til å jobbe enda hardere enn i fjor, slår den spanske manageren fast.

Benitez bekrefter at Liverpool er på utkikk etter nye spillere før overgangsvinduet stenger i utgangen av august.

– Jeg er fornøyd med stallen, og som profesjonelle ønsker vi ikke å snakke offentlig om hvilke spillere vi ser på. Vi har noen på blokken, men vi ønsker å holde navnene for oss selv. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus