– Vi blir tittelutfordrer

– Vi blir tittelutfordrer
– Vi blir tittelutfordrer
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pLiverpool-manager Rafael Benítez mener laget hans blir bedre for hver dag som går. Han er ikke i tvil om at Liverpool vil slåss om ligagullet kommende sesong.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Søndag fikk rødtrøyene fra England sin første seier i sesongoppkjøringen med 5-0 over Singapore. Liverpools tre andre kamper har endt 1-1 mot Thailand, 0-0 mot sveitsiske St. Gallen og 0-1-tap for østerrikske Rapid Wien.

Benitez føler laget hans begynner å komme i form tre uker før åpningskampen mot Tottenham i den engelske eliteserien 16. august.

– Jeg mener vi fysisk forbedrer oss hver dag. Man kan se at enkelte fortsatt er litt slitne, men mentaliteten og moralen er bra, sa Benitez etter Singapore-kampen.

Forrige sesong måtte Liverpool nøye seg med annenplass etter å ha tapt ligagullet til Manchester United. Denne sesongen er laget igjen klar for å prøve å vinne trofeet for første gang på 20 år.

– Vi har nok selvtillit til å tro på at vi skal kjempe helt i toppen. Budskapet er klart: Vi skal bli utfordrere og vi er nødt til å jobbe enda hardere enn i fjor, slår den spanske manageren fast.

Benitez bekrefter at Liverpool er på utkikk etter nye spillere før overgangsvinduet stenger i utgangen av august.

– Jeg er fornøyd med stallen, og som profesjonelle ønsker vi ikke å snakke offentlig om hvilke spillere vi ser på. Vi har noen på blokken, men vi ønsker å holde navnene for oss selv. (©NTB)