Meny

– City og Spurs vil ha Beckham

MOT EUROPA: David Beckham har ingen planer om å forlate LA Galaxy før sesongslutt i USA, til tross for at han ble buet ut av egne fans søndag. Men når sesongen er over, står interesserte klubber i kø. (Foto: AP)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men nytt Milan-lån skal være nærliggende. Her er dagens Premier League-rykter.

KILDER
BBC, The Times, The Guardian, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, The Independent, The Telegraph

* David Beckham er ønsket av Manchester City og Tottenham. Beckham, som ble hånet av deler av LA Galaxy-fansen i en treningskamp mot Milan søndag, kan være tilgjengelig for en permanent overgang ved sesongslutt i MLS, i oktober. De to klubbene skal være villig til å tilby en toårsavtale. England-manager Fabio Capello forutsetter at Beckham spiller i Europa, hvis han skal være aktuell for VM-troppen neste år. (The Sun)

* Beckham har imidlertid ingen planer om å forlate LA Galaxy før kontrakten utløper. Men et nytt låneopphold i Milan ved sesongslutt i USA skal være sannsynlig. I motsetning til hva rapporter fra England har indikert, skal Chelsea likevel ikke være interessert i Beckham. (The Times)

* Manchester City planlegger et tredje bud på John Terry. Denne gangen skal det ligge et sted mellom 35 og 40 millioner pund. Samtidig er Chelsea-eier Roman Abramovich på vei til klubbens forsesong-camp i USA med følgende hovedmål: Å overbevise Terry om å bli i klubben. (Flere aviser)

* Liverpool-manager Rafa Benítez vil ikke spekulere i fremtiden til Xabi Alonso, som lenge har vært ønsket av Real Madrid. Alonso er med på klubbens opphold i Thailand. (The Guardian)

* Benítez utelukker derimot en Liverpool-overgang for David Villa. «Han er ikke aktuell for oss,» sier manageren. (The Guardian)

* Klaas-Jan Huntelaar drøyer stadig sin avgjørelse om hvilken klubb han vil gå til. Stuttgart har fått et bud på mellom 18 og 20 millioner pund akseptert, mens Tottenham lenge har vært i samtaler om spissen. Nå venter Huntelaar og ser om Chelsea kaster seg inn i budkrigen. (Daily Mail)

* Elano er på god vei ut av Manchester City. Den brasilianske landslagsspilleren ble utelatt fra klubbens tur til Sør-Afrika. FC Köln har kontaktet City i håp om en låneavtale. La Liga-klubber, med Real Zaragoza i fremste rekke, har også vist interesse. (The Independent)

* Aston Villa vurderer å by på Tottenhams Jermaine Jenas, som skal være tilgjengelig for ti millioner pund. Inter har også vist interesse for midtbanespilleren. (The Guardian)

* Arsène Wenger bekrefter sin interesse for Bordeaux-spissen Marouane Chamakh (25), samtidig som spilleren selv uttaler at han tviler på en overgang. Chamakh ses som en mulig erstatter for Emmanuel Adebayor. (The Telegraph)

* Joleon Lescott er lysten på en overgang til Manchester City, fordi han mener det vil styrke sjansene til VM-spill i 2010. Everton har avslått et bud på 15 millioner pund, men City skal være klar til å øke budet til 18 millioner. (The Times)

* Everton er nær ved kjøpe den svenske landslagsspilleren Rasmus Elm (21) fra Kalmar – som har akseptert et bud på seks millioner pund. (The Sun)

* Bolton håper å kjøpe Damien Duff fra Newcastle for en billig penge. Nylig nedrykkede Newcastle behøver drastiske kutt i lønnsutbetalingene. (Daily Mail)

* Blackburn dropper å hente Christian Vieri. 36-åringen er i for dårlig form, mener manager Sam Allardyce. (Daily Mirror)

Se alle sommerens overganger i Premier League her.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus