Owens sjokkovergang

Michael Owen i duell med Hull Citys Kamil Zayatte tidligere i år. Foto: Scanpix
Michael Owen i duell med Hull Citys Kamil Zayatte tidligere i år. Foto: Scanpix

<pAlt tyder på at den tidligere Newcastle-spilleren Michael Owen, er på vei over til rivalen Manchester United.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Fredag formiddag ankom Owen Manchester Uniteds treningsanlegg Carrington, for en utvidet legeundersøkelse av fotballagets medisinske apparat, melder Sky News.

Det er blitt spekulert i om hva den skadeforfulgte spilleren ville gjøre, etter at kontrakten hans med Newcastle gikk ut på onsdag. Både Hull City og Stoke har vist sin interesse, men nå ser det altså ut til at Manchester United er ute etter 29-åringens signatur.

Flere eksperter mener manager Alex Ferguson tar en stor sjanse, om han henter Michael Owen inn på laget. Owen har hele karrièren slitt med skader. Særlig har han hatt trøbbel med et vondt kne. Kneet skal han imidlertid ha fått grønt lys for, ved en undersøkelse nylig.

TV2-kommentator Øyvind Alsaker, sier til Dagbladet.no at det skal bli interessant å se Owen i United-drakt mot gamleklubben, og Manchester Uniteds erkerival, Liverpool.

- Dette er en utrolig oppsiktsvekkende historie, du kan tenke deg velkomsten han får på Anfield. Han var aldri noen favoritt, han var fra Chester og mest opptatt av hester. Han var fra middelklassen, og aldri en av gutta i Liverpool, sier Alsaker til Dagbladet.

Personvernpolicy