Cher gjør lettkledd comeback

Christina Aguilera og Cher sammen på film. (Foto: Scanpix)
Christina Aguilera og Cher sammen på film. (Foto: Scanpix)

<pSpiller sammen med Christina Aguilera i ny, sexy musikal.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For første gang på ti år skal Cher innta en hovedrolle i en film. Variety melder at den 63 år gamle divaen nå er klar for musikalen «Burlesque» hvor hun skal dele rampelyset med popstjernen Christina Aguilera.

I filmen spiller Aguilera en ambisiøs småbyjente som kommer til Sunset Boulevard for å få jobb på en burlesqueklubb, drevet av den tidligere danseren «Tess» (Cher).

Cher vil selv synge i filmen. Sist gang vi så stjernen i en stor rolle på lerretet var i 1999, da i filmen «Te med Mussolini». Produksjonen av «Burlesque» starter i november.

Populær burlesque

Dita Von Teese er en av burlesque-scenens store stjerner. (Foto: Scanpi)Dita Von Teese er en av burlesque-scenens store stjerner. (Foto: Scanpi)

Kunstformen burlesque er i vinden som aldri før, mye takket være den populære utøveren Dita Von Teese .

Burlesque-tradisjonen oppsto sent på 1800- og utviklet seg utover 1900-tallet i de gamle vaudeville- og varieté-teatrene i USA og England. Burlesque-strippere viser aldri alt, og bruker gjerne humor. De har ofte en agenda, som satirisk spiller på relevante teamer og personligheter i samfunnet, for eksempel kvinnesyn eller politikere.

Også i Norge har burlesque blitt svært populært de senere årene.

Les også: Stripteasens mor inntar Norge

Personvernpolicy