Mer «Mission: Impossible»

Fra filmen «<span><font size="5">Mission: Impossible 3». (Foto: </font></span>United International Pictures)
Fra filmen «Mission: Impossible 3». (Foto: United International Pictures)

<pTom Cruise sitter i produsentstolen for «Mission: Impossible IV».</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Cruise har sagt ja til å være medprodusent i filmen «Mission: Impossible 4» sammen med J.J. Abrams («Lost», «Mission: Impossibe 3»). Filmen skal ifølge Variety produseres av Paramount og ha premiere i 2011.

Skadet av sofahopping

«Mission: Impossible 4» vil være Cruises første film med selskapet Paramount siden august 2006. Den gangen kom superstjernen i klammeri med Sumner Redstone, som leder Paramounts moderselskap Viacom. Redstone gikk ut i pressen og sa at Tom Cruises velkjente opptreden på Oprah, hvor han hoppet opp og ned på en sofa mens han erklærte sin kjærlighet for Katie Holmes, hadde skadet publikumsoppslutningen til «Mission: Impossibe 3». Denne uttalelsen førte til at Cruise endte sitt forhold til selskapet.

Nå har imidlertid de to blitt venner igjen og Redstone beskriver nå Cruise som «en fantastisk skuespiller og en god venn».

Prøver igjen

«Mission: Impossible 3» var en kommersiell skuffelse ettersom den «kun» tjente inn 395 millioner dollar verden over. Til sammenligning hadde «Mission: Impossible 2» en inntjening på 545 millioner, mens den første filmen i serien solgte billetter for 452 millioner dollar. Likevel satser Paramount på nytt.

Det er ennå ikke avgjort om Cruise selv vil spille hovedrollen i den nye filmen. Noen kilder hevder at Paramount foretrekker om den 47-år gamle stjernen lar yngre krefter slippe til.

Det er heller ikke sikkert om J.J Abrams vil regissere «Mission: Impossible 4» i tillegg til å være produsent.

Abrams har nylig klart å blåse liv i et annet gammelt konsept, nemlig «Star Trek», som inntok kinoene for seks uker siden og som har gått sin seiersgang verden over.

Tom Cruise er også aktuell i actionkomedien «Wichita» hvor han spiller mot Cameron Diaz.

Personvernpolicy