Stakk til Sverige etter trafikkulykke

<pRygget ned tre personer utenfor utested. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 25-åring rygget natt til søndag ned tre personer utenfor et utested i Narvik og flyktet deretter over grensa til Sverige. En norsk politipatrulje satte etter og pågrep mannen i Norbotten.

– En av personene som ble rygget ned fikk alvorlige skader og er fraktet til Regionsykehuset i Tromsø. Én ble lettere skadd og er overført til Narvik sykehus, mens en tredje skal ha fått behandling ved legevakt, opplyser operasjonsleder Dagfinn Johansen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

25-åringen, som er hjemmehørende i Narvik-området, stakk av fra ulykkesplassen og kjørte østover mot Sverige langs E 10.

Norsk politi fikk tips om hvor han var på vei og ba sine svenske kolleger om tillatelse til å følge etter med en politipatrulje.

Svensk politi hadde ingen innvendinger og rykket selv ut med en patrulje for å møte mannen. Rett før Abisko i Norbotten fikk 25-åringen problemer med bilen og måtte stanse.

– Han ble pågrepet av en norsk politipatrulje uten dramatikk i morgentimene, forteller Johansen. 25-åringen sitter nå i varetekt i Narvik. (©NTB)

Personvernpolicy