Bare Egil åpnet by:Larm

Bare Egil åpnet by:Larm på seminarhotellet Royal Christiania i Oslo med sine betraktninger om festival-Norge i 2009. Foto: Knut Falch (Scanpix)
Bare Egil åpnet by:Larm på seminarhotellet Royal Christiania i Oslo med sine betraktninger om festival-Norge i 2009. Foto: Knut Falch (Scanpix)

<pEtter festivalgeneral Erlend Mogård Larsen erklærte by:Larm 2009 for åpnet, overtok Egil Hegerberg mikrofonen og forklarte om festivalsesongens forestående konkurser.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare Egil Hegerberg, kjent fra diverse band (og fra TV, som han selv hadde fått med på powerpoint-presentasjonen sin), åpnet festivalåret 2009 ved å oppsummere hva som skal til for at årets festivaler skal gå konkurs.

Ifølge Egil, så bør det slett ikke være vanskelig å overgå Quart- og Hove-festivalenes konkurser i 2008. Han kom i hvert fall med mange gode tips og betraktninger om hvordan festivalarrangørene skal gå frem for å bukke under før året er omme.

Seansen ble avrundet med allsang, som for anledningen var trykket opp på grønt papir slik at alle i salen fikk synge med på Egil sparket i gang de folkekjære «pengesangene»; Vidar Sandbecks «Pengegaloppen», ABBAs «Money Money Money» og Dire Straits' «Money For Nothing», til ruvende latter fra salen.

Dersom Egils dystre, dog lattermilde spådommer for festivalsommeren slår til, vil i det minste festivalene kunne gå til bunns med flagget til topps...

Personvernpolicy