Bare Egil åpnet by:Larm

Bare Egil åpnet by:Larm på seminarhotellet Royal Christiania i Oslo med sine betraktninger om festival-Norge i 2009. Foto: Knut Falch (Scanpix)
Bare Egil åpnet by:Larm på seminarhotellet Royal Christiania i Oslo med sine betraktninger om festival-Norge i 2009. Foto: Knut Falch (Scanpix)

<pEtter festivalgeneral Erlend Mogård Larsen erklærte by:Larm 2009 for åpnet, overtok Egil Hegerberg mikrofonen og forklarte om festivalsesongens forestående konkurser.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare Egil Hegerberg, kjent fra diverse band (og fra TV, som han selv hadde fått med på powerpoint-presentasjonen sin), åpnet festivalåret 2009 ved å oppsummere hva som skal til for at årets festivaler skal gå konkurs.

Ifølge Egil, så bør det slett ikke være vanskelig å overgå Quart- og Hove-festivalenes konkurser i 2008. Han kom i hvert fall med mange gode tips og betraktninger om hvordan festivalarrangørene skal gå frem for å bukke under før året er omme.

Seansen ble avrundet med allsang, som for anledningen var trykket opp på grønt papir slik at alle i salen fikk synge med på Egil sparket i gang de folkekjære «pengesangene»; Vidar Sandbecks «Pengegaloppen», ABBAs «Money Money Money» og Dire Straits' «Money For Nothing», til ruvende latter fra salen.

Dersom Egils dystre, dog lattermilde spådommer for festivalsommeren slår til, vil i det minste festivalene kunne gå til bunns med flagget til topps...

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus