Meny

Familie ranet i sitt eget hjem

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En familie på Økern i Oslo ble lørdag kveld ranet i sitt eget hjem av fire maskerte ranere

Ranerne tok seg inn i huset og truet familien med både kniv og pistoler.

- Vi har ikke fått klarhet i hva eller om de har fått med seg noe av verdi, men familien, to barn og to voksne, er naturlig nok oppskaket etter hendelsen og får hjelp av helsepersonell på stedet, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt til NTB. Ingen av familiemedlemmene skal ha kommet fysisk til skade.

Gjerningsmennene skal ha vært av pakistansk opprinnelse og snakket godt norsk. Det skal dreie seg om yngre personer som var rundt 1,75-1,80 meter høye og hadde mørke jakker. De hadde på seg finlandshetter.

- Vi har store politistyrker ute for å lete etter gjerningspersonene, og politiet har bevæpnet seg. Vi har stengt av et større område og foretar nå vitneavhør, opplyser Ølstad. Også hundepatruljer er i aksjon.

En rød Polo ble sett kjørende i stor fart fra nabolaget med én person i, men politiet vet ennå ikke om den har noe med saken å gjøre.

Politiet fikk melding om ranet klokken 20.30 lørdag kveld. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus