Meny

- Kommer til å mislykkes

HAR IKKE TROEN: Steve Perryman har ikke troen på at hans tidligere klubb Tottenham kan slå Manchester United på Old Trafford i ettermiddag. (Foto: Steve Perrymans offisielle hjemmeside)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steve Perryman har spilt 854 kamper for Tottenham og kjenner klubben bedre enn de fleste. Han levner ikke klubben i sitt hjerte store muligheter i bortekampen mot Manchester United i FA-cupen i kveld.

- Det er alltid vanskelig å vite når det er FA-cupen som spilles. Men jeg tror sjansene deres er nært 0, sier Steve Perryman til ABC Nyheter.

Tottenham-manager Harry Redknapp sa etter den forferdelig dårlige kampen mot Burnley onsdag, hvor Tottenham med nød og neppe tok seg til sin andre Ligacupfinale på to år, at han ville kjøre med sitt svakeste lag på Old Trafford grunnet skader og slitasje på spillerne.

Ærlige Redknapp

Perryman sier slike uttalelser kan komme fra Redknapp fordi han er dønn ærlig.

- Uttalelsen kom da følelsene var mange etter at de nesten hadde røket ut mot Burnley, men det er typisk Harry fordi han er helt ærlig. Noen mennesker liker ikke det, og jeg er ikke sikker på om jeg er enig i det han gjorde, men jeg skjønner det. Hadde han vært mindre ærlig hadde han latt være å si det, men gjort det uansett, sier han og fortsetter:

- Jeg tror sjansen er enda nærmere 0 når de sier at de vil stille med et svakere lag, og når de kommer opp mot et lag som er i så god form som Manchester United. De kommer til å mislykkes, spørsmålet er bare hvor mye de mislykkes.

For øyeblikket er Perryman sportsdirektør for League 2-laget Exeter City, som i 2005 dro til Old Trafford i FA-cupen og kom unna med et fantastisk 0-0 i bagasjen. Han tror det er det beste Tottenham kan håpe på i kveld.

- Vi klarte å spille 0-0 der så det er klart at alt kan skje, men jeg vil bli veldig overrasket om Tottenham får med seg noe. Det er i så fall 0-0 de kan håpe på.

- Kan rykke ned

Perryman fortsetter med å si at ligaen naturlig nok er den høyeste prioriteten for et Tottenham-lag som har hatt en forferdelig sesong i Premier League. Han mener Spurs-fansen må innfinne seg med at det kan gå riktig gale i år.

- Alle de 8-9 lagene som ligger der nede kan rykke ned, sier mannen som var kaptein da Tottenham rykket ned sist gang, i sesongen 1976-77.

- Det var ikke noe kjekt å rykke ned, og en klubb som Tottenham har lange tradisjoner som veier tungt. Men supporterne har vært utrolig tålmodige og de ser på denne sesongen som en overgangssesong. Jeg tror Harry fører dem til en trygg plassering på tabellen og at han kommer til å hente inn nye spillere etter hans ønske som gjør det bedre.

Kloke kjøp

Til nå har Spurs hentet Jermain Defoe (Portsmouth) og Wilson Palacios (Wigan) i dette overgangsvinduet, og Tottenham-legenden tror det er kloke valg.

- Defoe er uten tvil en fantastisk spiller og en målgjører. Han er på topp i karrieren og en slik spiller trenger klubben. Han har spilt under Harry i flere klubber tidligere også, og det er bra. Jeg vet ikke så mye om Palacios, men de trenger mer "power" på midtbanen og en atletisk spiller, og jeg håper at han har dette.

Perryman selv får selv ikke sett kveldens kamp mellom Manchester United og hans Tottehan da han er i Gillingham med Exeter. Lagene ligger på henholdsvis 7. og 6. plass i League 2, med ett fattig poeng opp til opprykksplass.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus